FC Slovan Liberec | Report: Liberec - Dukla Praha 2:2
Menu More Close Close

TL, Wednesday 16.1.2008
Liberec Liberec
2:2
(1:1)
Dukla PrahaDukla Praha
Liberec: I. půle: Hauzr - Hudson, Bejbl, Polák, Petrouš - Dohnálek, Gecov (18. Vácha), Dort, Dočkal - Radzinevičius, Smetana.

II. půle: Hauzr - Šinglár, Polák, Petrouš, Krátký - Hudson, Vácha, Dočkal, Dohnálek - Smetana, Radzinevičius (71. Dejmek Rob.).
Branky: 25. Smetana, 87. Dejmek - 42. Michal (p), 90+1 Kunc.

Commentary

Řada hráčů k utkání do Prahy neodjela. Spolu s trenérem Josefem Petříkem zůstali v Nymburku a trénovali. Na utkání nebyl nominován například Jan Nezmar, Petr Papoušek, Tomáš Janů či Jiří Bílek.

Naši hráči poprvé nastoupili v nových bílých dresech značky Hummel. První šanci zápasu měla Dukla. V 5. minutě kopal Daněk přímý kop, brankář Hauzr byl ale připraven. O minutu později jsme mohli jít do vedení, Dortův centr z levé strany našel Dohnálka. Jego gólovou střelu ale nešťastně tečoval těsně před brankovou čárou Smetana a gól nebyl pro ofsajd uznán.

V 11. minutě zkoušel technicky překonat brankáře Pláničku Dočkal. Jeho střela šla ale nad branku. Gól z ofsajdu dala i Dukla. Ani Svatovského gól nemohl platit. V 18. minutě musel odstoupi Gecov, kterého vystřídal Vácha. Gecov ze hřiště odkulhal.

Ve 24. minutě vyšla Dukle kombinační akce, na jejím konci byl střílející Kulvajt. Jeho pokus byl ale nepřesný.

Ve 25. minutě se zadařilo našemu týmu. Radzinevičius zleva odcentroval a Smetana hlavou otevřel skóre - 1:0.

Ve 27. minutě kopal přímý kop Mikula, jeho ránu Hauzr na dvakrát zkrotil. Většinu našich kombinačních akcí diriguje Dort z postu ofenziního záložníka. A jeho přihrávky mají oči. Radzinevičius dvakrát po Dortově přihrávce spěchal do šance. Vždy mu ale chyběl krok.

Ve 36. minutě kopal roh Dočkal, Smetana v dobré pozici balon špatně trefil. Ve 40. minutě centroval do našeho vápna Kopta a Daněk hlavou protáhl Hauzra.

Ve 42. minutě fauloval ve vápně Hudson Svatonského. Nařízenou penaltu proměnil Michal - 1:1. Tímto výsledkem skončila i první půle.

Dukla kopala v úvodu druhé půle dva rohy za sebou. Naše obrana ale v obou případech zafungovala.

V 54. minutě vyslal Šinglár po pravé straně Hudsona. Tomu centr z válna nevyšel. K balonu se ale dostal Smetana, dal balon pod sebe na Dočkala jehož rána šla ale vysoko nad.

V 60. minutě kopal Dočkal rohový kop, k balonu se ve vápně dostal Petrouš jeho gólovou ránu skvělým zákrokem vyrazil střídající brankář Rada. O pět minut později kopal přímý kop Hanus. Jeho centr proletěl vápnem a skončil vedle Hauzrovy tyče. O teč se snažil jeden ze soupeřových hráčů, těsně ale na balon nedosáhl.

V 70. minutě kopal další roh Dočkal, který přesně našel hlavu Smetany. Jeho prudká hlavička šla ale nad. V 78. minutě kopali roh pražané. K hlavičce se dostal Kunc, balon se ale odrazil od Dohnálka na roh. Soupeř se dožadoval penalty za ruku.

V 82. minutě kopal přímý kop z hranice vápna Malý, jeho střílený centr ale jen proletěl naším vápnem. Cvíli na to šel do brejku Hudson,ke střele se ale neodvážil a přihrávkou akci zbrzdil.

V 87. minutě kopal přímý kop Dočkal. Jeho parádně načechraný centr uklidil z blízka hlavou do sítě Robin Dejmek - 2:1.

V nastaveném čase dokázal vyrovnat Kunc, který hlavou přeloboval Hauzra.


General partner
Preciosa
Main partners
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Partners
Truhlářstv Hajlek Staco Gasservis
Media partners
Beat radio Liberecká drbna