FC Slovan Liberec | Report: Olomouc - Liberec 1:3
Menu More Close Close

přát., Wednesday 14.2.2007
Olomouc Olomouc
1:3
(0:0)
LiberecLiberec
Liberec: Bolek - Šinglár (63. Papoušek), Polák, Brezinský, Pudil (46. Maršner) - Dohnálek, Matula (43. Rehák), Hodúr (46. Vlasko), Liška - Nezmar (63. Pospěch), Holenda (74. Sales).
Branky: 6. Liška, 48. Nezmar, 89. Sales - 59. Rýdel.

Commentary

V prvním poločase měli herně navrch fotbalisté našeho týmu a zaslouženě šli brzy do vedení. Skóre otevřel už v 6. minutě Liška, který v pokutovém území využil nezištnou přihrávku Nezmara zprava - 1:0.

Druhý poločas začal lahůdkovým gólem Slovanu. Útočník Nezmar se trefil technicky z voleje po dlouhém centru přesně do šibenice - 2:0.

Poté se hra vyrovnala a po půlhodině hry Olomouc snížila, když po chybách v naší obraně po mířil přesně z hranice pokutového území k pravé tyči Rýdel - 2:1.

Olomoučtí pak měli na svých kopačkách vyrovnání. Ovšem díky velmi dobrému výkonu libereckého gólmana Bolka, jemuž v jednom případě pomohlo břevno, se ho nedočkali.

Naopak. V době závěrečného tlaku Hanáků se Liberečtí dostali před bránu soupeře, míč se odrazil k Brazilci Salesovi, který zpečetil výhru Slovanu - 3:1.

Coaches

Vítězslav Lavička (Liberec): Byla to zajímavá konfrontace a kvalitní utkání. Jsem spokojen s naší ofenzivou. Ve druhé půli dostali šanci někteří mladí hráči, kteří nezklamali a naznačili, že v sobě mají kvalitu.

General partner
Preciosa
Main partners
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Partners
11TEAMSPORTS Fintex
Media partners
rtm plus Radio Blaník Liberec