FC Slovan Liberec | Report: Nitra - Liberec 2:5
Menu More Close Close

přát., Saturday 17.2.2007
Nitra Nitra
2:5
(1:2)
LiberecLiberec
Liberec: Bolek - Šinglár, Košťál, Brezinský (75. Polák), Pudil (61. Maršner)- Papoušek (61. Dohnálek), Rehák, Frejlach, Liška - Hodúr (46. Sales), Nezmar (61. Pospěch).
Branky: 17. Nezmar, 44. Papoušek, 72. Dohnálek, 79. Rehák, 87. Maršner - 22. Kostoláni, 65. Hesek.

Commentary

Utkání se hrálo za krásného slunečného, ale chladného počasí. Trávník byl opět ve skvělém stavu a fotbalisté tak předváděli rychlý, kombinační fotbal.

V 6. minutě centroval z pravé strany Papoušek, balon proletěl těsně kolem tyče. V 8. minutě střílel těsně vedle Grajciar. O minutu později měl velkou příležitost Liška, který v dobré pozici ale nechal vyniknout brankáře Seneckého.

V 17. minutě vysunul Rehák Nezmara, náš útočník obešel obránce i brankáře a zakončoval do prázdné branky - 1:0.

Ve 22. minutě ale soupeř vyrovnal. Kostoláni vystřelil ze 20 metrů nechytatelnou ránu, která skončila v šibenici naší branky 1:1.

O čtyři minuty později střílel opět Kostoláni, jeho rána byla tečovaná, brankář Bolek si s ní ale dokázal poradit.

Ve 44. minutě předvedli naši rychlý protiútok. Rehák našel ideálně rozeběhnutého Papouška, který technickou střelou po zemi stanovil výsledek prvního poločasu - 2:1.

V 52. minutě měl první šanci druhé půle Grajciár, který dostal přihrávku za obanu, svým technickým lobem ale přehodil i branku.

V 65. minutě už ale soupeř vyrovnal. První ránu Bolek stačil ještě vyrazit, na Hesekovu dorážku ale neměl nárok - 2:2.

V 72. minutě centroval z levé strany Maršner, pro balon si došel Dohnálek a hlavou ho poslal do protipohybu brankáře - 3:2.

V 79. minutě kopal přímý kop Frejlach, přesně našel hlavu Reháka, který upravil na 4:2. O tři minuty později střílel v dobré pozici Salaes, brankář Senecký ale skvěla zakročil.

V 87. minutě prošel do vápna Šinglár, našel Poláka s jehož střelou si ještě soupeřův brankář poradil, na dorážku Maršnera ale nestačil. Maršner tak vstřelil premiérový gól v našem dresu a stanovil konečné skóre na 5:2.


General partner
Preciosa
Main partners
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Partners
ZOO Liberec Bazén Liberec
Media partners
Rádio Impuls Liberecká drbna