FC Slovan Liberec | Report: Slavia - Liberec 0:4
Menu More Close Close

přát., Monday 7.3.2005
Slavia Slavia
0:4
(0:1)
LiberecLiberec
Slavia: Kozáčik - Bejbl, Došek, Rychlík - Gedeon, Latka (57. Zbončák), Piták, Sedláček, Vlček (62. Munster) - Silva (62. Fořt).
Liberec: Hauzr - Šinglár, Lukáš, Košťál (46. Matula), Hamouz (64. Janů) - Kisel, Polák, Dort (64. Novotný), Papoušek - Ančic (46. Hašek), Pospíšil.
Branky: 40. a 78. Kisel, 47. Dort, 62. vlastní Vlček. Rozhodčí: Helebrant - Petřík, Pinkas.

Commentary

Úvod zápasu nesl všechny příznaky přátelského fotbalu. Hrálo se ve středu hřiště a bez patřičné jiskry. První akci s náznakem šance předvedl náš tým - střílený Kiselův centr nedokázal usměrnit Ančic, to bylo v 10. minutě.

V 15. minutě se poprvé vážněji zapojil do hry brankář Hauzr. Dvakrát musel vyrážet na roh, poprvé po pokusu Sedláčka, podruhé po šanci Pitáka. Slávistické ofenzivní chvilky uzavřel o dvě minuty později nebezpečnou střelou Gedeon.

Naši postupně přebírali iniciativu a ve 40. minutě se dočkali vedoucí branky. Hamouz našel zpětnou přihrávkou rozeběhnutého Kisela, který z malého vápna střílel do prázdné branky - 0:1.

Slávisté nás po zbytek poločasu přehrávali, šanci ale neměli.

Do druhé půle přeskupil trenér sestavu. Dort se vysunul do útoku, místo Ančice nastoupil Hašek, který vytvořil středovou dvojici s Polákem. Do obranky přišel místo Košťála Matula.

Hned ve 47. minutě vyhrál Polák souboj před vápnem domácích. Obešel i Kozáčika a zpětnou přihrávkou našel zcela volného Dorta. Pro něj už nebyl problém prázdnou branku trefit - 0:2.

V 62. minutě zahrával roh Kisel, na bližší tyč naskakoval bránící Vlček, balon ale trefil tak nešikovně, že překonal Kozáčika - 0:3.

Naši hráči předváděli i nadále aktivní fotbal. Další branky mohli přidat Pospíšil či Novotný. Slávistickou sít ale rozvlnil Kisel, který v 78. minutě rázně ukončil závar před Kozáčikovou brankou - 0:4.

Utkání skončilo jednoznačným a zaslouženým výkonem našeho týmu.


General partner
Preciosa
Main partners
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Partners
SECO ZAHRADNÍ TRAKTORY ITADECO
Media partners
Radio Blaník Liberec Náš region