FC Slovan Liberec | Report: Liberec - Gyeongnam 3:1
Menu More Close Close

přát., Tuesday 7.2.2012, 13:15, KYPR
Liberec Liberec
3:1
(2:1)
GyeongnamGyeongnam
Liberec: Hauzr (74. Kolář) - Gebre Selassie (74. Bína), Polák, Karisik (46. Kelić), Fleišman - Rilke (46. Janů), Vácha (74. Liška), Bosančić (81. Mustafa), Breznaník (74. Šural) - Štajner, Hadaščok (74. Musiol).
Gyeongnam: není k dispozici
Branky Liberce: 6. Hadaščok, 28. Bosančić, 67. z pen. Štajner - 31. z pen. neznámý.

Commentary

Ve třetí minutě kopal soupeř rohový kop, do odraženého míče se opřel útočník hostů a pálil mimo. O minutu později měl nadějnou akci Slovan, soupeř v dobrém úniku Breznaníka zastavil faulem. Následnou standardní situaci rozehrál Štajner. Těsně před dvojicí Polák, Fleišman obrana soupeře ukopla míč do bezpečí.

V šesté minutě uvolnil Bosančić krásným pasem Fleišmana, který poslal míč na Breznaníka, který se dostal do vápna. Jeho přízemní centr tečoval Hadaščok do branky - 1:0.

V osmé minutě střílel záložník hostů těsně nad. Ve 12. minutě musel zasahovat Hauzr proti jedovaté střele z osmnácti metrů. Brankář Liberce obstál.

V 16. minutě předvedl Slovan hezkou akci. Bosančić uvolnil Štajnera, který posunul balón na Rilkeho. Rilkeho centr skončil těsně nad brankou.

Mezi 22. a 25. minutou měl Slovan několik slibných centrů do vápna, soupeř ale vždy odvrátil. Ve 26. minutě centroval Breznaník na Bosančiće, který z voleje trefil gólmana soupeře. Za minutu kopal soupeř standardní sitauci. Střela přes zeď šla těsně nad branku.

Ve 28. minutě Breznaník na půlce soupeře vybojoval míč, narazil si se Štajnerem a křížnou střelou protáhl brankáře, který vyrazil na roh. Rohový kop zahrál Štajner, Gebre Selassie hlavou prodloužil na zadní tyč a Bosančić míč uklidil do sítě - 2:0.

Ve 31. minutě kopal roh i soupeř. Po jeho rozehrání nařídil sudí pokutový kop, který soupeř proměnil - 2:1.

Ve 33. minutě se Bosančić uvolnil na vápně soupeře a tvrdě vystřelil, branku těsně minul. O tři minuty později to zkoušel Bosančić znovu, z větší dálky ale mířil nad branku.

Ve 39. minutě vybojoval Breznaník rohový kop, Štajnerův centr obrana odvrátila. Obdobně se dařilo obraně Slovanu při dvou rohových kopech soupeře. Poločas skončil za stavu 2:1.

Do druhé půle vystřídal Karisika Kelić. Místo Rilkeho přišel Janů, který se přesunul do středu hřiště, na kraj zálohy pustil Bosančiće.

Hned v úvodu druhé půle měl soupeř nebezpečný brejk, úhel střelci zmenšil vyběhnuvší Hauzr a útočník střílel mimo. O minutu později kopal Gyeongnam rohový kop, který naše obrana odvrátila.

V 50. minutě měl nadějný brejk Hadaščok, ve vápně ho však obrana o míč připravila. V 58. minutě zastavil soupeř Hadaščoka jen za cenu žluté karty.

Za dvě minuty minutě uvolnil Štajner Fleišmana, který našel dobře postaveného Hadaščoka, jehož zakončení vykopl soupeř z brankové čáry. O dvě minuty později utekl po levé straně Breznaník, jehož střela jen těsně minula vzdálenější tyč soupeřovy branky.

V 67. minutě byl faulován ve vápně Breznaník a Štajner nařízenou penaltu proměnil - 3:1.

V 70. minutě kopal Štajner rohový kop, odražený míč se k němu vrátil. Štajner našel Fleišmana, jehož střela ze 20 metrů skončila v náruči brankáře. O dvě minuty později se levý obránce Liberce dostal k zakončení po krásné kombinační akci, nemířil ale přesně.

V 78. minutě vedl Liška s Musiolem akci po levé straně, zakončení vzal na svá bedra Bosančić, jenž trefil brankáře.

V 84. minutě se Mustafa uvolnil po levé straně, odkud našel Štajnera. Štajner přišel o míč ve vápně. V 87. minutě uvlonil Šural rozeběhnutého Mustafu, který centroval na Musiola. Před ním obrana odvrátila míč do bezpečí.

Minutu před koncem předvedl Mustafa s Musiolem solidní akci, která ale neskončila gólovým zakončením. V posledních vteřinách se ještě do šance dostal Šural, praporek pomezního ho ale zastavil.


General partner
Preciosa
Main partners
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Partners
Penzion Eva Gasservis
Media partners
Hitrádio Contact Hattrick