FC Slovan Liberec | Report: Liberec - Plzeň 4:1
Menu More Close Close

11.kolo, Sunday 22.10.2006
Liberec Liberec
4:1
(3:0)
PlzeňPlzeň
Liberec: M. Čech - P. Šinglár, T. Zápotočný, P. Košťál, T. Janů - T. Frejlach (46. Ančic), J. Bílek (59. Hochmeister), I. Hodúr, P. Papoušek - Z. Pospěch, J. Holenda (67. Sales)
Plzeň: M. Daněk - M. Knakal, V. Procházka, T. Rada, M. Smola - R. Pilař, M. Jarolím (46. Smejkal, 89. Smejkal), M. Fillo, P. Trapp, D. Limberský - T. Krbeček (60. Borek)
Branky: 18. Šinglár, 31. Holenda, 37. Zápotočný, 56. Pospěch - 69. Borek ŽK: Rada, Fillo, Trapp. ČK: Knakal. Rozhodčí: .
Diváci: 6892

Commentary

Do utkání naši hráči vstoupili jako uragán. Hned v první minutě měli naši hráči slibnou šanci. Papoušek centroval na bližší tyč, hlavičkující Holenda těsně minul. Slovan měl územní převahu, která vyvrcholila v osmnácté minutě. Šinglárův polocentr přistál na zadní tyči, od níž se odrazil do branky! Hned z následující akce měli asi největší šanci první půle hosté. Nejprve z hranice velkého vápna zamířil do tyče Krbeček, následující dorážku v jasné pozici poslal Fillo vedle pravé tyče Čechovy branky. Z protiútoku se před Daňkem objevil opět Holenda, situace z první minuty se opakovala téměř jako přes kopírák.

V 31. minutě se mohlo domácí publikum radovat podruhé. Po nádherné narážečce po ose Frejlach - Pospěch - Hodúr - Holenda se posledně jmenovaný řítil zleva téměř sám na Daňka a své sólo také bezchybně zakončil!

Další zajímavou příležitost měl Pospěch, prudký Papouškův centr lehce tečoval, Daněk s problémy vyrazil na roh. Ten naši hráči dokázali zúročit! Papoušek posadil balon přímo na hlavu nabíhajícího kapitána Zápotočného a rozjásal téměř sedm tisícovek diváků. O poslední akci první půle se postaral opět Papoušek, jeho jedovatou střelu z pětatřiceti metrů likvidoval Daněk nadvakrát.

Ve 48. minutě šli hosté do deseti. Holenda šel sám na brankáře hostí, stíhající Martin Knakal o něj lehce zavadil a byl vyloučen. V 56. minutě se dočkal i Zbyněk Pospěch. Pohlednou stahovačkou se zbavil obránce a s Daňkem se také nepáral - 4:0.

Hosté se dočkali snížení v 69. minutě. Limberského odražený přímý kop se dostal až k Borkovi a ten nedal v jasné pozici Markovi Čechovi šanci. Slovan chtěl ale i nadále střílet branky. V 76. minutě na Košťálův centr zleva o kousek nedosáhl Hochmeister. V 83. minutě vytáhl ze svého střeleckého arzenálu další lahůdku Petr Papoušek. Tentorktát ale pravý horní roh soupeřovy svatyně těsně minul.

Poslední velká šance našich hráčů se zrodila v 87. minutě. Ančic zleva centroval na zadní tyč, ale Papoušek ve skluzu na balon nedosáhl. V 89. minutě ještě pěkně vystřelil Janů. Utkání symbolicky zakončila další střela Papouška. Tentokrát z přímého kopu. Daněk byl ale pozorný.


General partner
Preciosa
Main partners
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Partners
SECO ZAHRADNÍ TRAKTORY Realmont
Media partners
rtm plus Beat radio