FC Slovan Liberec | Report: Brno - Liberec 0:3
Menu More Close Close

turnaj, Wednesday 23.6.2010
Brno Brno
0:3
(0:1)
LiberecLiberec
Liberec: Bičík (45. Kovář) - Gebre Selassie, Polák, Dejmek, Fleišman (na testech z Mostu) - Martan, Vácha, Papoušek, Liška - Štajner, Nezmar.
Branky: 18. Liška, 40. Nezmar, 48. Fleišman.

Commentary

Proti Brnu, které se po letech vrátilo k názvu Zbrojovka, se po letech postavila útočná dvojice Nezmar, Štajner. A jejich spolupráce fungovala jako za mlada. Aktivní Štajner byl hned u dvou branek našeho týmu. Nejdříve v 18. minutě pronikl do vápna soupeře a ideálně načasovanou přihrávkou vyzval k otevření skóre Lišku - 1:0. Náš tým tímto gólem zúročil velmi dobrý vstup do utkání. Svěřenci trenéra Petříka byli aktivnější než soupeř, dařili se jim hezké kombinace a navíc byli i efektivní.

Ve 40. minutě Štajner centroval do vápna, Nezmar dobrým centrem nepohrdl a bylo to 2:0. Ve 48. minutě utekl po pravé straně Martan, jeho zpětná přihrávka našla Fleišmana, který přidal další gól - 3:0. Brno mělo nejblíže gólu v 53. minutě. Přemysl Kovář v naší brance ale zlikvidoval pokutový kop a Zbrojovka tak vyšla na prázdno. Stínem zápasu bylo zranění brněnského Šurala, který si při jednom střetu zlomil nohu.


General partner
Preciosa
Main partners
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Partners
Bazén Liberec Knorr-Bremse
Media partners
Rengl Hattrick