FC Slovan Liberec | Report: Jihlava - Liberec 3:3
Menu More Close Close

25.kolo, Tuesday 9.4.2013, 16:00, Na Stoupách
Jihlava Jihlava
3:3
(2:2)
LiberecLiberec
Jihlava: Kotnour – Fadrný (72. Vonásek), Obert, Kryštůfek, Urbánek – Štancl (82. Šuta), Vacek – Košulič, Kavka, Tomeček (65. Koudelka) – J. Kučera (59. Mešanovič).
Liberec: Zoul – Coufal, Lukes, Patka, Janec - Krystan, Dydowicz - Drobílek, Ndiaye, Kmoníček - Komenda.
Branky: 8. Košulič, 32. Kučera, 48. Kavka (pen.) – 6. Kmoníček, 45. Ndiaye, 90+2. Patka. ŽK: 22. Kryštůfek, 79. Vacek – 33. Krystan, 41. Ndiaye, 77. Coufal, 81. Patka, 87. Komenda. ČK: 82. Vacek. Rozhodčí: Černý – Fišer, Fridrichovský.
Diváci: 100

Commentary

Liberečtí mladíci vstoupili do utkání rázně a hned v šesté minutě se ujali vedení. Filip Kmoníček využil zaváhání v rozehrávce a svou pátou brankou v sezóně poslal náš tým do vedení - 0:1. Fotbalisté Vysočiny ale nečekali příliš dlouho a připravili si bleskovou odpověď. Po pěkné akci rozvlnil síť Severočechů Luboš Košulič - 1:1.

Mladé naděje Slovanu byli v prvním poločase lepším a aktivnějším týmem. Ve třicáté druhé minutě si ale nepohlídali individuální počínání Jindřicha Kučery, který se zbavil dotírajícího obránce zasekávačkou a posléze přesně zakončil za záda bezmocného Zoula - 2:1.

Poslední tečku za první pětačtyřicetiminutovkou napsali ale znovu hráči ze severu. Domácí defenziva si neodpustila v samém závěru obrovskou minelu, kterou potrestal Moustapha Ndiaye, který v poklidu obešel gólmana Kotnoura a dopravil míč do prázdné branky, letos už po čtvrté - 2:2.

Druhý poločas začal lépe pro jihlavskou juniorku. Tři minuty po změně stran se exekuce pokutového kopu ujal Daniel Kavka a nedal libereckému gólmanovi žádnou šanci na úspěch - 3:2. Třetí branka Slovanu visela ve vzduchu po standardní situaci, kterou zahrával Krystan. Jeho dobrý pokus ale orazítkoval pouze břevno.

Náš tým dostal osm minut před koncem možnost přesilové hry. Vacek inkasoval v rozmezí třech minut dvě žluté karty a musel předčasně do sprch. Juniorka nakonec dokázala výhody využít a v devadesáté druhé minutě srovnat. Po rohovém kopu a následném závaru před brankou vyrovnal důrazný Marek Patka, který se podepsal pod konečným výsledkem - 3:3.


General partner
Preciosa
Main partners
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Partners
1. jizerskohorská stavební FCC
Media partners
Liberecká drbna rtm plus