FC Slovan Liberec | Report: Varnsdorf - Liberec 0:4
Menu More Close Close

2.kolo, Wednesday 10.8.2011, 17:00
Varnsdorf Varnsdorf
0:4
(0:2)
LiberecLiberec
Varnsdorf: J. Hroš - L. Martan, J. Pimpara, J. Stehlík, M. Hozda - P. Rudnytskyy, L. Jakobovský (69. F. Koblížek), D. Cana, R. Matějov - V. Chod (46. M. Kotiš), R. Hikspoors (60. J. Procházka).
Liberec: Z. Hauzr - M. Karisik, J. Nezmar, J. Polák, J. Fleišman - J. Šural, L. Vácha, T. Janů (80. M. Bosančić), J. Liška (57. M. Breznaník) - M. Rabušic (68. J. Blažek), J. Štajner.
Branky: 29. a 56. Rabušic, 22. Šural, 81. Nezmar z pen. ŽK: Cana, Koblížek - Rabušic. Rozhodčí: Bílek - Ubias, Šecová.

Commentary

Domácí Varnsdorf nastoupil v modrých dresech, Slovan tak už podruhé v sezóně nastoupil ve zaltočerné kombinaci. Výjimkou byl Zbyněk Hauzr, který nastoupil ve sněhobílém dresu.

Byl to právě Hauzr, kdo byl jako první z brankářů v akci. Přihrávku do vápna si ale ve 3. minutě s přehledem pohlídal.

V 5. minutě kopal Slovan nejdříve přímý kop a poté roh. Domácí se ubránili, po rohu se ale k míči dostal znovu Štajner a centrem na zadní tyč hledal své spoluhráče. Jak Nezmar tak Šural míč ale hlavou jen těsně tečovali. Centr tak skončil těsně vedle tyče.

V 11. minutě dostal dost prostoru ve středu hřiště Vácha. Udělal pár rychlých kroků, posunul si balon na pravačku a parádně vystřelil. Brankář Hroš se pořádně protáhl aby míč vyrazil na roh. Po něm hlavičkoval mimo branku Nezmar.

V 16. minutě se do vápna prosadil po pravé straně Rabušic. Zbavil se obránce a před malé vápno přihrál na Šurala. Ten v první opravdu gólové šanci ale střílel nedůrazně a brankář Hroš tak míč chytil. Z protiútoku si domácí vybojovali standardku, jeden z jejich hráčů ale zakončil střelou do nebes.

Ve 20. minutě kopal první domácí roh Chod. Caha se snažil hlavičkovat, naše obrana ho ale do zakončení nepustila. Ve 22. minutě kopal roh Slovan, Štajnerův centr někdo na přední tyči lehce přizvedl, Šural se pověsil do vzduchu, vystřihl parádní nůžky a otevřel skóre - 0:1. Brankář si na balon sice sáhl, parádnímu gólu ale nezabránil.

I v poháru zafungovala "brněnská" spoluhráče našich posil. Ve 29. minutě přihrával téměř od brankové čáry z pravé strany Šural, Rabušic se prosadil přes obránce a zavěsil - 0:2.

Ve 34. minutě měli první velkou šanci domácí. Po levé straně utekl Rudnytskyy, zpětnou přihrávkou pod sebe našel ve vápně rozeběhnutého Matějova, který tvrdě vystřelil. Do rány mu skočil v poslední chvíli Fleišman.

Ve 44. minutě centroval do našeho vápna Láďa Martan, na centr si naběhl Chod a hlavičkoval. Hauzr byl připraven. V první půli víc branek nepadlo.

Druhý poločas začali domácí náporem. Dostali se ke dvěma nebezpečným střelám, obě naše obrana dokáazal zblokovat. V 56. minutě dostal Rabušic kolmou přihrávku, zpracoval si míč a střelou kolem brankáře přidal třetí gól - 0:3.

V 61. minutě měl šanci Varnsdorf. Střídající Procházka utekl po pravé straně, přetaženým centrem našel na zadní tyčí Rudnytskyyho, který ale šanci neproměnil. U tyče byl včasl jak Hauzr tak i Karisik.

V 72. minutě mohl přidal gól střídající Blažek. Brankář Hroš byl ale proti. O čtyři minuty později Slovan předvedl krásnou kombinaci na jeden dotek, kdy se narážečkami dostal z tíživé obranné situace. Nakonec z toho bylo přečíslení, které technickou střelou zakončil Breznaník.

V 79. minutě předvedl náš tým další akci, za kterou sklidil potlesk ochozů. Blažek rozeběhl akci se Štajnerem, ten přenesl akci na druhou stranu, kde narazil Breznaník šanci pro Váchu. Brankář ale chytil. V 82. minutě byl ve vápně faulován Šural. Pokutového kopu se ujmul Nezmar. Náš kanonýr poslal brankáře na druhou stranu branky - 0:4.

V závěru ještě svůj tým podržel brankář Hroš.


General partner
Preciosa
Main partners
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Partners
Pulsklima Knorr-Bremse
Media partners
Liberecká drbna rtm plus