FC Slovan Liberec | Report: Liberec - Olomouc 2:0
Menu More Close Close

9.kolo, Monday 17.10.2005
Liberec Liberec
2:0
(1:0)
OlomoucOlomouc
Liberec: M. Čech - M. Matula, P. Košťál, R. Hochmeister, T. Janů - J. Ančic (77. J. Dohnálek), P. Papoušek, I. Hodúr, J. Tuma (84. J. Blažek), D. Pudil - F. Hološko 87. J. Magasföldi)
Olomouc: T. Lovásik - T. Randa, R. Hubník, M. Hudec, M. Kovář - R. Špiláček, L. Onofrej, T. Melinho, F. Rýdel (59. J. Schulmeister) - M. Hubník 79. M. Horáček), M. Vyskočil 67. K. Vacek)
Branky: 45. Papoušek, 49. Hološko. ŽK: 53. Špiláček.

Commentary

Zdravotní problémy hned několika hráčů přiměly trenéra spoléhat na sestavu s jedním útočníkem a pěti záložníky. V úvodu zápasu měla Olomouc příliš znatelný respekt, potrestat jsme ji ale nedokázali. Ve 3. minutě střílel nepřesně Ančic, v 6. minutě vystřihl parádní volej na hranici vápna Hološko - i jemu ale chyběla přesnost. V 10. minutě poprvé zahrozili hosté, Čech byl ale pozorný a Randův centr vyrazil.

Ve 21. minutě hlavičkoval vedle naší branky Hudec, obdobně si počínal po Hodúrově rohu Hološko v minutě osmadvacáté. Ve 35. minutě napřáhl aktivní Melinho. Jeho rána letěla kolem plachtícího Čecha, minula ale i branku. Ve 40. minutě vyslal gólový centr z pravé strany Ančic, těsně před Pudilem ale Lovásik balon konečky prstů prodloužil.

Ve 45. minutě, když už vše vypadalo na bezbrankovou půli, napřáhl z pětadvaceti metrů Hodúr. Jeho rána trefila jen Hološkova záda, odražený balon ale uzmul Papoušek a přízemním "angličanem" ho uklidil za Lovásikova záda - 1:0.

Přestávku se nám podařilo olemovat góly, ten druhý přišel ve 49. minutě. Janů vhodil aut, Pudil si balon přizvedl a naslepo "vystřelil" centr, Hološko využil zaváhání hostí a hlavou přidal druhý gól - 2:0.

Poté se naši uzavřeli v obranném postavení a čekali co předvede soupeř. Ten získal územní převahu, šance si ale nevytvořil. Naši naopak vyráželi k rychlým brejkům. Žádný jsme však nedotáhli do zdárného konce. Ani Olomouc nic nevymyslela a utkání tak naši hráči zdárně dovedli do úspěšného konce.


General partner
Preciosa
Main partners
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Partners
Realmont Gasservis
Media partners
Hattrick Náš region