FC Slovan Liberec | Report: Blšany - Liberec 0:0
Menu More Close Close

21.kolo, Sunday 19.3.2006
Blšany Blšany
0:0
(0:0)
LiberecLiberec
Blšany: M. Slavík - J. Broschinský, M. Müller, J. Vorel, J. Krejčí - M. Polodna, P. Trapp, D. Brunclík, R. Šindelář (81. Michal) - T. Pešír, R. Zeher (42. Volek)
Liberec: Čech - Šinglár, Zápotočný, Košťál, Janů - Papoušek (59. Pospěch), Bílek, Abrahám (76. Hamouz), Pudil - Dort, Holenda (66. Hodúr).
ŽK: Zeher, Vorel, Broschinský. Rozhodčí: Matějek - Holub, Chytil.
Diváci: 2156

Commentary

Naši trenéři nenasadili do základní sestavy Ivana Hodúra, který měl v týdnu virózu. Na lavičce byl ale spolu s ním mimo jiných připraven i uzdravený Juraj Ančic.

Úvod zápasu patřil jednoznačně našemu týmu. V úvodních deseti minutách jsme se usadili před brankou domácích, vytvořili jsme si i několik nadějných příležitostí, z gólu jsme se ale radovali jen po ofsajdovém postavení Holendy.

Asi největší šanci měl v 10. minutě Holenda, který po přiťuknutí Papouška netrefil v nadějné pozici balon. Domácím se po našem úvodním tlaku podařilo hru vyrovnat. Vyložené šance ale první poločas nepřinesl. Výjimkou byl střelecký pokus Pešíra ve 39. minutě. Jeho nečekaná dělovka řádně protáhla Čecha, ten ale balon vyboxoval.

Ve 45. minutě mohl dát gól do šatny Abrahám, jeho technický pokus ze 16 metrů ale těsně minul branku.

Hned v úvodu druhé půle měl dobrou příležitost Pudil s Dortem. Prvně jmenovaný ale prováhal šanci přihrát zcela volnému spoluhráči a jeho následnou dělovku zastavil skluz domácího Müllera. Na delší dobu to ale byla poslední výraznější příležitost v utkání. Hra se totiž vyrovnala a míč se pohyboval převážně ve středu hřiště. Až v 78. minutě pelášila proti jednomu obránci dvojice střídajících hráčů Hodúr s Pospěchcem. Kousek před vápnem vybídl Hodúr Pospěcha ke střele, jeho dělovku ale zastavily rukavice brankáře Slavíka.

V posledních deseti minutách chtěly oba týmy strhnout vítězství na svou stranu. Blíž ke gólu měli ale domácí. V 82. minutě se to úzkých dostal Čech, jeho odkop trefil jen napadajícího Pešíra (asi do ruky). Domácí útočník ale správný okamžik ke střele prováhal, počkal tedy na spoluhráče a nabíhající Michal velkou šanci nevyužil.

Zoufalé pokusy obou týmů v posledních minutách už k vážnému ohrožení brankářů nevedly. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.


General partner
Preciosa
Main partners
T-Mobile Renomia AUTO KP Plus Pregis Canis Pivovar Svijany
Partners
Realmont Geoprint
Media partners
Rádio Impuls Liberecká drbna